пʼятниця, 12 жовтня 2018 21:45

Показали трейлер скандального фільму Ларса фон Трієра

Показали трейлер скандального фільму Ларса фон Трієра
Дім, який побудував Джек: з'явився український трейлер. Фото: Bird In Flight

У мережі з'явився український трейлер псилохогічного трилера "Дім, який побудував Джек" данського режисера Ларса фон Трієра.

За сюжетом, головний герой Джек - серійний вбивця, який закатував 60 жертв.

Головні ролі зіграли Метт Діллон, Ума Турман та Райлі Кіо.

"Червоний фургон тягне по асфальту спотворений труп. Це – одна з жертв маніяка Джека. Він вбив навіть свою дружину, від якої мав дітей. А коханці відрізав груди кухонним ножем. Серед тортур Джека – відрізання кусачками лапи пухнастому каченяті та масове вбивство однією кулею. Ларс фон Трієр досліджує природу насильства. У його героя відсутня мораль. Убивство для нього стає мистецтвом. Насилля у картині Ларса фон Трієра, швидше, декоративне. І, хоча зал дружно зітхав та "йойкав", море крові на екрані не надто лякало", - каже кінокритик Катерина Сліпченко.

"Дім, який побудував Джек" - перший фільм фон Трієра за останні 5 років.

Прем'єра картини в Україні відбудеться 28 жовтня під час Київського тижня критики. У прокат фільм виходить 6 грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кладовище домашніх тварин": вийшов перший трейлер

Перший показ фільму "Дім, який побудував Джек" відбувся 14 травня на цьогорічному кінофестивалі у Каннах. На квитках на сеанс надрукували попередження, що фільм містить численні сцени насильства. Після прем'єрного показу фільму Ларса фон Трієра з кінозалу пішло близько сотні обурених глядачів.

Зараз ви читаєте новину «Показали трейлер скандального фільму Ларса фон Трієра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі