Ексклюзиви
понеділок, 16 липня 2018 16:07

Показали тизер нового сезону найтривалішого науково-фантастичного серіалу

Показали тизер нового сезону найтривалішого науково-фантастичного серіалу
Компанія BBC випустила перший промотизер 11-го сезону фантастичного серіалу "Доктор Хто" Фото: The Verge

Британська компанія BBC випустила перший промотизер 11-го сезону фантастичного серіалу "Доктор Хто".

40-секундний ролик знайомить глядача з новими компаньйонами, після чого на екрані з'являється нова поява Доктора у виконанні акторки Джоді Віттакер, пише express.co.uk.

Вперше в історії серіалу цю роль виконає жінка.

У 13-го Доктора будуть три нових супутники. Разом з Віттакер в подорож у часу і просторі вирушать Бредлі Волш (Грем), Тосін Коул (Райян) і Мендіп Джилл (Ясмін).

Віттакер в головній ролі - це не єдина зміна в "Докторі Хто". Вперше з 2009 року у серіалу змінився продюсер і головний сценарист. Місце Стівена Моффата зайняв Кріс Чібнел, який працював з Віттакер над "Вбивством на пляжі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У приквелі "Гри престолів" розкриють таємницю походження білих ходоків

Прем'єра 11-го сезону "Доктора Хто" відбудеться в жовтні.

"Доктор Хто" — британський науково-фантастичний телесеріал компанії BBC, що з перервами триває від 1963 року. Серіал оповідає про пригоди мандрівника в часі, відомого як Доктор, та його супутників. Разом вони досліджують час і простір, попутно розв'язуючи різні проблеми і відновлюючи порушену справедливість. Це найтриваліший науково-фантастичний серіал усіх часів.

У Лос-Анджелесі оголосили номінантів цьогорічної ювілейної 70-ої премії "Еммі". Американський серіал "Гра престолів" телеканалу HBO отримав 22 номінації.

Зараз ви читаєте новину «Показали тизер нового сезону найтривалішого науково-фантастичного серіалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі