пʼятниця, 23 березня 2018 21:46

Показали перші кадри продовження легендарного бойовика з Ван Дамом

Показали перші кадри продовження легендарного бойовика з Ван Дамом
"Кікбоксер: Реванш" вийде в кінотеатрах 5 квітня. Фото: KINOLIFE Distribution

У мережі з'явився український трейлер фільму "Кікбоксер: Реванш", що стане продовженням культового бойовика 1990-х "Кікбоксер".

Головні ролі у сиквелі виконують світові зірки кіно та спорту: багаторазовий чемпіон світу з боксу Майк Тайсон, футболіст Рональдіньо, Гафтор Бйорнссон (Грегор "Гора" Кліган з "Гри престолів"), Жан-Клод Ван Дамм ("Універсальний солдат") та Крістофер Ламберт ("Горець").

Фільм розповідає про вже відомого Курта Слоана, що давно покинув справу свого життя - надзвичайно жорсткі бійцівські поєдинки. Полетівши із Тайланду, він вирішив ніколи більше не повертатись на ринг. Але вже незабаром знаходяться люди, які зацікавлені у іншому. Перед Куртом новий виклик – визволити свою кохану та вийти на ринг проти боксера-гіганта Монгкута, влаштувавши грандіозну смертельну битву.

В український прокат фільм виходить 5 квітня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали трейлер художнього фільму "Шляхетні волоцюги"

Голлівудський актор та режисер Сільвестр Сталлоне поділився першим постером до продовження своєї боксерської драми "Крід: Спадок Роккі Бальбоа". Світлину виклав у соціальній мережі Instagram. У стрічці Сільвестр Сталлоне зіграє роль тренера Роккі Бальбоа. Також голлівудський актор виступив одним зі сценаристів картини.

Зараз ви читаєте новину «Показали перші кадри продовження легендарного бойовика з Ван Дамом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі