вівторок, 14 травня 2019 11:45

Показали новий кіноляп у "Грі престолів"

Показали новий кіноляп у "Грі престолів"
Фани легендарного серіалу "Гра престолів" знайшли ще один кіноляп режисера. Фото: TMZ.

Фани легендарного серіалу "Гра престолів" знайшли ще один кіноляп режисера.

В анонсі "Гри престолів" образ персонажа Джеймі Ланністера має помітний недолік. На опублікованому промокадрі, де він обіймає Серсею, видніється права рука Джеймі Ланністера.

Користувачі мережі нагадали творцям "Гри престолів", що саме цю кінцівку відрубали ще у 3 сезоні. Упродовж всієї історії Джеймі Ланністер поставав перед глядачами із золотим протезом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явився трейлер 6 серії 8 сезону "Гри Престолів"

Прихильники саги одразу ж відреагували на кіноляп критикою, передає 24 канал.

Любителі "Гри престолів" заявили, що представники компанії HBO, які привернули чималу увагу до сюжету серіалу, мали б більш ретельно переглядати кожен із кадрів, адже за всіма епізодами уважно стежать мільйони людей у всьому світі. А от інші користувачі мережі стали на захист творців саги, зазначивши, що права рука в кадрі може бути просто віддзеркаленням лівої.

Британська академія кіно і телевізійних мистецтв назвала переможців щорічної премії Bafta TV Awards. Кращим серіалом 2019-го став "Вбиваючи Єву".

Зараз ви читаєте новину «Показали новий кіноляп у "Грі престолів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі