Ексклюзиви
вівторок, 20 лютого 2018 14:41

Пісня гурту, який заснував українець, стала саунтреком американського серіалу

Пісня гурту, який заснував українець, стала саунтреком американського серіалу
Пісня Beverly Kills гурту The Gitas, який заснував українець Олексій Чемеров (на фото), стала офіційним саунтреком до американського серіалу "Music Happens Here". Фото: http://val.ua/

Пісня Beverly Kills гурту The Gitas, який у Лос-Анджелісі заснував український музикант Олександр Чемеров, стала офіційним саунтреком до американського серіалу Music Happens Here.

Про це повідомляє офіційна сторінка The Gitas в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український музикант заявив про переїзд за кордон

"В той час коли не багато хто в тебе вірить, коли "друзі" ср*ть тобі на голову, коли вдома ти не ідеальна зелена купюра, коли ти і сам знаєш, що десь недотягуєш, твоя музика стає саундтреком до історії життя твоїх кумирів. І стає тепліше від того, що і ти тепер трохи в історії. Дякую", – сказав Олександр Чемеров.

Серіалом Music Happens Here займається стрімінговий сервіс Spotify і мережа готелів Hilton. Мета проекту – розповісти про найзначущіші в історії музики міста світу і підняти інтерес до музичного туризму.

The Gitas — це новий проект колишнього фронтмена гурту "Димна Суміш" Олександра Чемерова. Гурт з'явився у квітні 2014-го, а вже 2015-го вони випустили дебютний міні-альбом Garland. Музиканти описують стилістику колективу як соул-рок з вкрапленнями поп-музики, блюзу, панку та більш важких елементів.

Зараз ви читаєте новину «Пісня гурту, який заснував українець, стала саунтреком американського серіалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі