Ексклюзиви
вівторок, 22 січня 2019 13:12

Письменник Сергій Пантюк зіграє у виставі за своїми творами

Письменник Сергій Пантюк зіграє у виставі за своїми творами
Письменник Сергій Пантюк

22 січня у Чернігівському молодіжному театрі в межах проекту "Театрліт" відбудеться прем'єра поетичної вистави за творами письменника Сергія Пантюка "Пан Перевертас та інші". Постановка - заслуженого артиста України Олексія Биша. У виставі гратиме і сам Сергій Пантюк.

До роботи над виставою долучилися також автор п'єси за творами Сергія Пантюка Дмитро Мамчур, соліст чернігівського театру естради "Феєрія" Ілля Клименко, акторка Чернігівського обласного академічного музично-драматичного театру імені Т.Г. Шевченка Світлана Сурай і співробітники ТРК "Свобода. ФМ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гната Юру приходили зі своїми стільцями і непритомніли

"Пан Перевертас та інші" - друга вистава проекту "Театрліт". Першу, за творами поета Олега Короташа, поставили торік. У планах театру - співпраця з іншими літераторами для популяризації сучасної української літератури.

Початок о 18.00.

Два спектаклі Білоцерківського театру ім. Панаса Саксаганського номіновані на мистецькі премії Міністерства культури. "Король Лев" змагатиметься за нагороду ім. Лесі Українки, а "Джо Блек, або Смерть бере вихідний" — за премію ім. Леся Курбаса. Режисером обох є Артур Прокоп'єв.

Зараз ви читаєте новину «Письменник Сергій Пантюк зіграє у виставі за своїми творами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі