Ексклюзиви
субота, 03 лютого 2018 21:45

Письменник відвідав за два місяці 100 українських міст

Письменник відвідав за два місяці 100 українських міст
Відбудеться зустріч із Максом Кідруком. Фото - надане організаторами

12 лютого, о 19:00, у київському вільному просторі "Майстер Клас" (вул. Богдана Хмельницького, 57Б) відбудеться зустріч із письменником Максом Кідруком - Grand Finale. Присвячена новому роману "Не озирайся і мовчи". На підтримку книжки письменник за 65 днів проїхав 12 697 км Україною і провів презентації у 100 населених пунктах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, які видання претендують на премію "Українська книжка року"

"Перед початком туру я і моя команда називали його власним Еверестом, до останнього вважали, що здійснити задумане майже нереально. Але на сьогодні у нас за плечима сотні міст і вже сформовані плани, ще грандіозніші", – каже Макс Кідрук.

Grand Finale – презентація не книги, а туру про книгу. Макс Кідрук розказуватиме про найцікавіші і найбільш трагічні моменти мандрівки.

Макс Кідрук - народився 1 квітня 1984 року в селищі Володимирець на рівненщині.

Навчався на Механіко-енергетичному факультеті в Рівненському університеті водного господарства (спеціальність "Теплоенергетика"). Займався розробкою CAD-систем.

У 2005 переїхав до Києва. У 2007-му виграв грант на навчання за кордоном і виїхав на проживання до Стокгольма (Швеція). Там вступив до аспірантури Королівського технологічного інституту. Почав мандрувати Європою. Упродовж 2007—2008 рр. побував у Фінляндії, Норвегії, Італії, Франції, Балтійських країнах. Влітку 2008 Кідрук вирушає у тривалу подорож Мексикою. Написав там "Мексиканські хроніки. Історія однієї Мрії", яка у 2009 здобула ІІ премію на конкурсі "Коронація слова" Автор дев'яти романів і багатьох тревелогів.

Зараз ви читаєте новину «Письменник відвідав за два місяці 100 українських міст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі