Ексклюзиви
четвер, 25 січня 2018 11:50

Відкриється персональна виставка Наталії Шишкіної

Відкриється персональна виставка Наталії Шишкіної
Відбудеться відкриття першої персональної виставки художниці Наталії Шишкіної Фото: m17.kiev.ua

26-27 січня в Центрі сучасного мистецтва М17 відбудеться відкриття першої персональної виставки художниці Наталії Шишкіної.

Для своєї першої виставки вона вибрала роботи в стилі абстракціонізму, в змішаній техніці, живописі та графіці. Гості побачать полотна, наповнені вигнутими лініями і геометричними фігурами. Роботи Шишкіної зачаровують поєднаннями кольорів і багатошаровістю за рахунок використання масла і акрилу, повідомляють на сайті галереї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчина та її хлопець Максим у спідньому експериментували з кактусом

"Живописне полотно – це не просто "картина". Це фактура, лінія, колір, мазок, врешті-решт запах… Приємний запах фарби! А коли це все зібране у гармонійному поєднанні мистецького твору – такий твір має всі шанси заволодіти увагою глядача. Яскраві, локальні кольори, графічні лінії та позитивна енергетика робіт Наталії Шишкіної не залишать байдужим навіть найвибагливіших поціновувачів мистецтва", – каже мистецтвознавець Анастасія Гончаренко.

Виставка триватиме дні: 26 січня – вхід за запрошеннями, 27-го – вхід вільний для всіх охочих.

У київській Voloshyn Gallery відкрилася персональна виставка бельгійського фотохудожника Давіда Деніла "Не дай спати нам, ходячим".

Зараз ви читаєте новину «Відкриється персональна виставка Наталії Шишкіної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі