Ексклюзиви
понеділок, 19 квітня 2021 11:53

Оскар 2021: букмекери в Україні та світі приймають ставки на переможців

Оскар 2021: букмекери в Україні та світі приймають ставки на переможців
Церемонія вручення "Оскара" в 2021 році відбудеться 25 квітня. Фото: BBC

Перенесена 93-а церемонія вручення американської кінопремії "Оскар" в 2021 році відбудеться трьома місяцями пізніше – 25 квітня. В цей день в театрі "Долбі" будуть вручені статуетки лауреатам в 23 номінаціях за результатами непростого для кіноіндустрії сезону.

В очікуванні голосування Американської кіноакадемії визначити своїх фаворитів кожен може вже зараз, тим більше, що поставити на вподобану картину можна в кращих онлайн букмекерських конторах України, серед яких, хорошу лінію пропонує букмекерська контора Marathonbet.

Номінації на Оскар-2021

Найбільшого числа номінацій удостоївся драматичний фільм-біографія "Манк". З 23 категорій стрічка Девіда Фінчера претендує на перемогу в 10, з них в традиційно приваблюють особливу увагу номінаціях "Кращий фільм" і "Краща чоловіча роль", проте саме в цих головних категоріях букмекери не пророкують фільму навіть шансів на перемогу.

Кращий фільм

"Земля кочівників" – коефіцієнт на перемогу 1.24. Нео-вестерн сценариста і режисера Хлої Джао малює образ сучасного кочівника, що відправився в подорож на Захід США в гонитві від суєти. Фільм вже завоював головний приз Венеціанського кінофестивалю – "Золотого лева".

"Суд над чиказькою сімкою" – коефіцієнт 7.40. Судова драма Аарона Соркіна переносить глядача до реальних подій шістдесятих років минулого століття, а саме противоєнним протестам, які проходили під час з'їзду Демократичної партії і подальшої справі "Чиказької сімки".

"Дівчина, що подає надії" – коефіцієнт 10.50. Режисерський дебют Еміральди Феннел вилився в нестандартний трилер з елементами чорної комедії з британською актрисою Кері Малліган в головній ролі.

Краща чоловіча роль

Чедвік Боузман – коефіцієнт 1.043. Роль трубача з Чикаго 1920-х років в драмі "Ма Рейні: Мати блюзу" стала останньою в кар'єрі актора. Блискуча гра в образі блюзмена укупі з сентиментальністю обставини роблять Боузман одноосібним претендентом на нагороду, яка в разі його перемоги буде в третій раз в історії "Оскара" вручена посмертно.

Ентоні Хопкінскоефіцієнт 11.00. Лауреат премії "Оскар" 1992 року за роль Ганнібала Лектера знову номінований в категорії "Краща чоловіча роль", на цей раз за роль літнього лондонського аристократа в драматичній картині "Батько".

Різ Ахмедкоефіцієнт 17.25. Британський артист вже отримав визнання ряду асоціацій кінокритиків за роль того, хто згодом втрачає слух метал-барабанщика в фільмі "Звук металу", проте в його перемогу 25 квітня букмекери вірити відмовляються.

Краща жіноча роль

Кері Малліган – коефіцієнт 2.19. У фільмі "Дівчина, що подає надії" британська актриса немов вжилася в ефектний комедійний образ Кассандри Томас, що відстоює честь своєї кращої подруги, яка пережила зґвалтування. Конкуренція в битві за жіночу статуетку однак куди більш жорстка і явних фаворитів тут уже немає.

Віола Девіс – коефіцієнт 2.98. Володарка премії в номінації "Краща жіноча роль другого плану" тепер претендує на головну жіночу нагороду за яскраву роль Ма Рейні – легенду блюзу Чикаго 20-х років минулого століття.

Френсіс Макдорманд – коефіцієнт 5.70. Чергова блискуча роль в драматичній картині "Земля кочівників" може принести Френсіс Макдорманд вже третю статуетку за кращу жіночу роль три роки після нагороди за роль Мілдред Хейз в фільмі "Три білборда на кордоні Еббінг, Міссурі".

Зараз ви читаєте новину «Оскар 2021: букмекери в Україні та світі приймають ставки на переможців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі