Ексклюзиви
вівторок, 24 березня 2020 15:18

Онлайн презентували новий роман Софії Андрухович

Онлайн презентували новий роман Софії Андрухович
Презентували новий роман Софії Андрухович. Фото: Олександр Попенко.

23 березня презентували онлайн нову книжку Софії Андрухович "Амадока".

Книжку планували презентувати 21 березня в Мистецькому арсеналі. На заході очікували понад 200 людей, модерувати презентацію мала директорка Мистецького арсеналу Олеся Островська-Люта. Через пандемію коронавірусу презентацію наживо відмінили.

"Софія Андрухович усе ж завітала у Мистецький арсенал та поспілкувалася із Олесею Островською-Лютою про роман "Амадока", його символи, метафори й головні ідеї. Спеціально для цієї розмови "Видавництво Старого Лева" передало в Арсенал перші примірники книжки. Тут письменниця вперше взяла в руки свій надрукований роман", - зазначають організатори події.

Після презентації Андрухович та Островська-Люта гуляли зачиненим на карантин Арсеналом. Говорили про пандемію, яка змінює сприйняття, стосунки і поведінку людей, та про паралелі, які можна провести між актуальною ситуацією й історичними подіями з роману "Амадока".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сидів у тюрмі та був депутатом - опублікували архівні документи Рильського

У львівському "Видавництві Старого Лева" друком вийшов роман Софії Андрухович "Амадока". Книжка має 832 сторінки і розповідає про 3 часові пласти. Події відбуваються в часи сталінських репресій, Голокосту та війни на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Онлайн презентували новий роман Софії Андрухович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі