пʼятниця, 22 вересня 2017 20:06

Олександр Стоянов станцює благодійного "Лускунчика"
7

1 жовтня в 12.00 на історичній сцені Національної Опери України відбудеться благодійний спектакль "Лускунчик". Ініціатор благодійної акції зірка світового балету Олександр Стоянов. Виручені кошти від продажу квитків будуть спрямовані в благодійний фонд "Інтер - дітям" на придбання устаткування для реанімації дитячої токсикології "Охматдиту".

Головні партії в спектаклі виконає одна з найвідоміших в світі балетних пар з України - Олександр Стоянов і Катерина Кухар. Вони танцюють на кращих балетних сценах світу від Парижа до Шанхая.

Олександр Стоянов, який підкорює глядачів своїми фірмовими стрибками, виконає партію Лускунчика. Партію Машеньки танцюватиме прима балерина Катерина Кухар, яка вміє розповісти глядачеві про переживання свого героя не тільки за допомогою відточених рухів тіла, а й виразною міміки.

Балет "Лускунчик" створений за мотивами казки класика німецької літератури Е. Гофмана "Лускунчик і Мишачий король", це - містична історія про прекрасного принца, зачарованому в потворну ляльку, і дівчинку Маші, яка допомагає Лускунчикові перемогти жахливого Мишачого короля.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Стоянов станцює благодійного "Лускунчика"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі