Ексклюзиви
пʼятниця, 23 серпня 2019 13:32

Нового Джокера боїться навіть сам актор

Нового Джокера боїться навіть сам актор
Хоакін Фенікс зізнався, що боявся грати Джокера Фото: gamesradar.com

Актор Хоакін Фенікс зізнався, що боявся грати Джокера в однойменному фільмі Тодда Філліпса.

"Було страшно. Але оглядаючись назад, я не можу зрозуміти, чому. Є страх, коли ти не можеш зробити і кроку, а є, коли ти думаєш: "Окей, що ми робимо? Цього недостатньо. І ти починаєш копати глибше і глибше. Я обожнюю такий страх. Він веде нас, змушує нас працювати наполегливіше", - говорить Фенікс в інтерв'ю Total Film.

Стрічка сподобалась Феніксу неоднозначним головним героєм. Актор зрозумів, що подібні персонажі йому трапляються нечасто.

"У цих фільмах у нас часто є спрощені, плоскі архетипи, що дозволяє глядачеві віддалитися від персонажа. Як і в реальному житті, коли когось легко назвати злим і сказати таким чином: "Ну, я не такий". Проте ми всі винні. Ми всі грішні. І я подумав, ось є цей фільм, ці персонажі, де глядачеві доведеться непросто. В один момент вони відчують із ним зв'язок, будуть вболівати за нього, а в інших він викличе огиду", - переконаний актор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як змиритись, що тобі вже не 20: огляд фільму "Зустріч однокласників"

"Джокер" - історія Артура Флека, малопомітного мешканця Готема, на якого ніхто не звертає уваги. Він доглядає за хворою матір'ю та мріє про кар'єру коміка. Тільки замість слави і визнання, на нього чекають глузування, побої та байдужість навколишнього світу. Особливо з боку Томаса Уейна, найбагатшої людини міста, на якого все життя працювала його матір. Згодом психіка Артура не витримує, і він здійснює вчинок, який у результаті приведе його до нової ролі - ролі Джокера.

Фільм вийде у прокат 31 серпня у світі. Українські глядачі можуть подивитися його в кінотеатрах з 3 вересня.

8 серпня в український прокат вийде кримінальний трилер "Королеви криміналу" режисера Андрії Берлофф. Gazeta.ua пропонує свій огляд прем'єри.

Зараз ви читаєте новину «Нового Джокера боїться навіть сам актор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі