Ексклюзиви
середа, 04 грудня 2019 17:15

Не час помирати: оприлюднили тизер нової бондіани

Не час помирати: оприлюднили тизер нової бондіани
Джеймса Бонда в новому фільмі зіграє Деніел Крейг. Фото: скріншот з відео

В мережі показали перший тизер 25-го фільму про британського шпигуна Джеймса Бонда – "Не час помирати" (No time to die).

4 грудня його опублікували на каналі KinoCheck International.

За сюжетом стрічки, Джеймс Бонд, якого уп'яте зіграє Деніел Крейг, покинув активну службу і насолоджується безтурботним життям на Ямайці. Номер агента 007 передали новому персонажу, якого зіграє британська актриса Лашана Лінч.

Спокій колишнього агента недовгий: його старий друг Фелікс Лейтер із ЦРУ з'являється з проханням про допомогу. Місія порятунку викраденого вченого виявилася набагато підступнішою, ніж очікувалося та вивела Бонда на слід таємничого лиходія, озброєного новою небезпечною технологією. У новій частині бондіани роль лиходія зіграє зірка "Богемної рапсодії" Рамі Малек.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не час помирати: представлений перший постер нового фільму про Бонда

У новому бойовику "Джеймс Бонд: Не час помирати" знялися також Лея Сейду, Хелена Бонхем Картер, Рейф Файнс, Бен Уішоу, Наомі Харріс.

Анонсують виход стрічки на широкий екран 8 квітня 2020 року.

Британська актриса Лашана Лінч зіграє нового агента 007 у 25-му фільмі про суперагента Джеймса Бонда. Таке рішення приняли завдяки втручанню феміністської телесценаристки Фібі Уоллер-Брідж

Зараз ви читаєте новину «Не час помирати: оприлюднили тизер нової бондіани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі