Ексклюзиви
понеділок, 19 березня 2018 12:46

Назвали найкращу частину "Зоряних воєн"

Назвали найкращу частину "Зоряних воєн"
Фільм "Імперія завдає удару у відповідь" назвали найкращою частиною "Зоряних воєн". Фото: Marvel Database

Журнал Esquire склав рейтинг фільмів космічної кіносаги "Зоряні війни".

Найкращим, на думку видання, став 5-й епізод фільму - "Імперія завдає удару у відповідь". Стрічка вийшла 1980 року. Її зрежесирував американець Ірвін Кершнер.

"Фільм яскраво передає любов, втрату, біль і страх. Герої стрічки Ган, Люк і Лея втілюють найкращі людські риси. Вони були не просто героями, а простими людьми, які могли відчувати горе, страх або невпевненість", - пояснили в журналі Esquire.

За роком випуску "Імперія завдає удару у відповідь" є другим фільмом кіносаги, продовженням епізоду "Нова надія". Цю стрічку видання помістило на 2-гу сходинку свого рейтингу. На 3-му місці - фільм "Останні джедаї" Райана Джонсона, який вийшов на екрани 2017 року.

Найменш вдалим Esquire вважає епізод "Атака Клонів" 2002-го, у якому зіграли Гайден Крістенсен, Юен МакҐрегор та Наталі Портман. Фільм опинився на 9-й сходинці списку. Зокрема любовна лінія стрічки нагадала виданню романи американського письменника Ніколаса Спаркса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виключно чоловіки: фанат залишив "Зоряні війни" без жінок

У мережі з'явився український трейлер космічного вестерну "Соло. Зоряні війни: Історії", режисером якого став Рон Говард. Покажуть ключові епізоди історії контрабандиста Гана Соло і причини, з яких перейшов на бік повстанців у боротьбі проти могутнього Верховного Порядку. Реліз фільму запланований на 24 травня 2018 року.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найкращу частину "Зоряних воєн"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі