середа, 06 грудня 2017 18:52

Назвали дату виходу нового сезону "Чорного дзеркала"

Назвали дату виходу нового сезону "Чорного дзеркала"
Постер до серії USS Callister. Фото: Collider

Кінокомпанія Netflix випустила повноцінний трейлер до четвертого сезону британського серіалу "Чорне дзеркало". Також повідомили, що нові епізоди стануть доступними для перегляду 29 грудня 2017 року.

Про цю дату творці шоу натякали напередодні. Офіційний акаунт серіалу у Twitter ставив лайки користувачам соціальної мережі, які публікували дописи про "Чорне дзеркало" у різні роки.

Раніше стали відомі назви всіх епізодів 4-го сезону: Arkangel (Архангел), USS Callister (USS Калістер), Crocodile (Крокодил), Hang the DJ (Повісь діджея), Metalhead (Металіст) і Black Museum (Чорний музей). Всього вийде 6 серій.

Серіал "Чорне дзеркало" почав виходити 2011 року. Кожна серія — окрема історія, не пов'язана з попередньою. Експлуатує страхи людей перед штучним інтелектом, поширенням залежності від ґаджетів, стеженням через інтернет та кіберзлочинністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали серіал, який стане найпопулярнішим у 2018-му

Актор Джейсон Момоа відвідав зйомки 8 сезону серіалу "Гра престолів". Розповів, що фінал фентезі-саги буде грандіозним. Зйомки нового сезону розпочалися в жовтні.

Зараз ви читаєте новину «Назвали дату виходу нового сезону "Чорного дзеркала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі