Ексклюзиви
четвер, 20 лютого 2020 08:44

Назвали дату остаточного відбору на Євробачення

Назвали дату остаточного відбору на Євробачення
Цієї суботи назвуть фіналіста, який поїде на ЄвробаченняФото: REUTERS

Національний відбір на Євробачення 2020 відбудеться вже цієї суботи, 22 лютого. Саме цього дня стане відомо, хто представлятиме Україну на Євробаченні в Нідерландах.

Відповідно до правил українського відбору, кожна пісня оцінюється членами журі та глядачами в ході інтернет- та СМС-голосування. Однак голоси глядачів є пріоритетними. Тож, якщо якісь учасники в підсумку отримають однакову кількість балів, саме голоси глядачів будуть визначальними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вокалу немає" - виступ фіналіста нацвідбору розкритикували в мережі

За право представляти країну на пісенному конкурсі в фіналі змагатимуться шестеро учасників, які визначилися за результатами півфіналів. Зокрема, на сцену в суботу вийдуть такі конкурсанти: Jerry Heil, KRUTЬ, Gо_A, TVORCHI, KHAYAT та David Axelrod.

Фінал Національного відбору о 19:00. Його транслюватимуть в прямому ефірі телеканали UA:ПЕРШИЙ і СТБ, які спільно проводять Нацвідбір з 2016 року. Спостерігати за відбором також є можливість онлайн – канали вестимуть трансляцію на Youtube.

Конкурс Євробачення 2020 пройде в Роттердамі (Нідерланди). Перший півфінал відбудеться 12 травня, другий - 14 травня, а гранд-фінал - 16 травня.

Зараз ви читаєте новину «Назвали дату остаточного відбору на Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі