Ексклюзиви
середа, 15 січня 2020 10:29

Назвали акторів нового проекту Amazon за мотивами "Володаря перснів"

Назвали акторів нового проекту Amazon за мотивами "Володаря перснів"
Назвали акторів серіалу "Володар перснів". Фото: НВ

Компанія Amazon назвала імена акторів, які зіграють у серіалі за мотивами культової трилогії "Володар перснів" англійського письменника Джона Роналда Руела Толкіна.

Перелік 15 акторів опублікували на сторінці проєкту в Twitter.

"Після довгих пошуків по всьому світу ми раді представити перший склад приголомшливих акторів, які візьмуть участь у серіалі. Це не тільки неймовірно талановиті чоловіки й жінки, але й частина нової команди, яка невтомно працює над тим, щоб вдихнути нове життя в Середзем'я заради фанатів по всьому світу", – йдеться в дописі.

У проєкті знімуться:

Роберт Арамайо
Овайн Артур
Назанін Боніаді
Чарлі Вікерз
Том Бадж
Морфідд Кларк
Ісмаель Круз
Емма Хорват
Маркелла Кавена
Деніел Вейман
Джозеф Моул
Тайро Мухафідін
Софія Номвете
Меган Річардс
Ділан Сміт

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це три роки життя команди": у прокат виходить фільм "Віддана"

Шоураннери проєкту – Джон Д. Пейн та Патрік МакКей. Сценарист – Браян Когман. Окрім того, іспанський режисер Хуан Антоніо Байона, відомий за фільмом "Світ Юрського періоду-2", зніме перші два епізоди нового серіалу. Раніше було оголошено каст знімальної групи шоу.

Дата релізу "Володаря перснів" ще не відома, але серіал уже продовжено на другий сезон. Всього Amazon планує випустити не менше п'яти сезонів серіалу. Відомо, що у першому сезоні буде близько 20 серій. Зйомки відбуватимуться в Новій Зеландії.

Днями в мережі з'явився другий офіційний трейлер фільму "Хижі пташки" від компанії Warner Bros. Це буде історія Харлі Квінн, знята на основі коміксів DC Entertainment.

Зараз ви читаєте новину «Назвали акторів нового проекту Amazon за мотивами "Володаря перснів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі