вівторок, 24 квітня 2007 12:25

Найкращою культуристкою в Україні стала колишня балерина (ФОТО)

22 квітня в Конгрес-холі Президент- готелю "Київський" відбувся відкритий Кубок Києва з бодібілдінгу, бодіфітнесу та фітнесу. Абсолютною чемпіонкою серед жінок стала 32-річна Наталія Сєдих з Харкова. Журі визнало Наталію найкрасивішою та найпропорційніше складеною.

Бодібілдінгом Наталія займається три роки. Вона чемпіонка України 2006 року та Кубку "Поділля". В Харкові Наталія працює в тренажерному залі, проводить заняття з фітнес-аеробіки.

- Захопилася бодібілдінгом, коли побачила в журналі Корі Еверсон, яка шість разів ставала "Міс Олімпія". А коли в 2000 році українка Валентина Чепига завоювала цей титул, загорілася. І вирішила, що обов"язково стану "Міс Олімпією".

Наталія Сєдих в минулому артистка балету Тбіліського оперного театру.

- Закінчила хореографічне училище. Вчилася на одному курсі з Миколою Цискарідзе, прем"єром Большого театру в Москві. Бодібілдінг і балет дуже схожі. Там пахати треба і тут. В балеті мусиш дотримуватися дієти і в бодібілдінгу треба себе тримати. Хоча зараз налягаю на білкову їжу - м"ясо, морепродукти, яйця.

Народилася вона в Тбілісі, але вже 14 років живе в Харкові.

- Мій батько родом з Ялти. Мама - грузинка. Вони познайомилися в Ялті, куди мама приїхала відпочивати. Коли у 1993 році в Грузії почалися гоніння на росіян, батьки переїхали в Ялту. Я за 18 років грузинську мову так і не вивчила, тому поїхала в Харків. Я дівчина столична, хотіла жити у великому місті, де обов"язково є метро.

З чоловіком Романом Наталія познайомилася в тренажерному залі. Він теж займається бодібілдінгом. Вони разом виступають на змаганнях.

- Чоловік мене сварить, коли лінуюся тренуватися. Але я в нього за тренера. Бо в мене більше навичок, я бачу кожний м"яз. Знаю, що треба "підкачати", щоб фігура була пропорційною.

У подружжя підростає 14-річна донька Марія. Наталія каже, що вона вчиться в школі та вболіває за маму.

- Вона в нас модельна дівчинка. Каже, що бодібілдингом займатися хоче, але так, щоб не брати участі в змаганнях.

Наталія зізнається, що коли вона роздягається на пляжі, чоловіки услід їй кажуть: "Вау" і втягують животи, а фотографи просять знятися на пам"ять.


"Газета по-українськи"


Зараз ви читаєте новину «Найкращою культуристкою в Україні стала колишня балерина (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі