вівторок, 20 червня 2017 14:21

На єдиний концерт британця Х'ю Лорі квитки коштували по 6 тис. грн

На єдиний концерт британця Х'ю Лорі квитки коштували по 6 тис. грн
Концерт британця Г'ю Лорі. Фото: ТСН

20 червня 2012 року в столичному палаці "Україна" відбувся концерт британця 53-річного Х'ю Лорі. Він зіграв доктора Хауса в однойменному телесеріалі. Ціна найдорожчих квитків на концерт - 6 тис. грн.

Лорі виконує музику у стилі блюз. Грає на фортепіано, губній гармошці, саксофоні і гітарі. Його дебютний альбом "Нехай кажуть" став платиновим у Великій Британії. До Києва музикант прилетів чартерним рейсом за день до концерту. Жив у президентському номері готелю "Прем'єр Палац". Харчувався в готелі. Від пішої прогулянки Києвом і поїздки на мотоциклі відмовився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Доктор Хаус" Х'ю Лорі отримав зірку на Алеї слави

На сцену, оформлену у стилі камерної світської вітальні, актор вийшов з оркестром. Сам Лорі грав переважно на піаніно, іноді беручи в руки гітару. Лунали композиції з власного альбому Let them talk, а також безліч блюзових і рок-н-рольних хітів в оригінальних аранжуваннях. На сцені звучали хіти Луї Армстронга, Джо Кокера, Елли Фітцджеральд. У якийсь момент Лорі не втримався і пустився в танок, майстерно виконавши кілька рок-н-рольних па.

Концерт тривав близько 2 год. При цьому на біс Лорі з музикантами вийшли лише раз. Квіти від шанувальників актор не приймав. Подейкують, що сума, за яку Х'ю погодився виступити в Україні, становить майже $200 тис.

Торік на Алеї слави в Голлівуді відкрили зірку британського актора Х'ю Лорі, який став всесвітньо відомим після ролі в серіалі "Доктор Хаус". Його зірка має номер 2593. 57-річний актор на відкритті зірки сказав, що йому дуже щастило в житті й удача завжди була на його боці.

Зараз ви читаєте новину «На єдиний концерт британця Х'ю Лорі квитки коштували по 6 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі