Ексклюзиви
пʼятниця, 04 травня 2007 14:44

На "Міс Всесвіт-2007" українка з"явиться у сукні, присвяченій Сарі Бернар (ФОТО)

Переможниця конкурсу "Міс Україна-Всесвіт-2007" харків"янка Людмила Бікмулліна відправилася до Мексики, де 28 травня відбудеться фінал міжнародного конкурсу краси "Міс Всесвіт-2007".

Із собою українка взяла три валізи з одягом. Між іншим, загальна вага багажу Бікмулліної перевищила максимально допустиму, тож за 60 кілограмів довелося доплачувати. Весь цей одяг Людмила планує переносити до фіналу в Мехіко.

Зокрема, у валізах 21-річної харків"янки лежить і національне вбрання від Діани Дорожкіної, а також вечірня сукня під назвою "Сара" з останньої колекції Сергія Єрмакова "Флеруж". Це плаття, призначене для фінального виходу Людмили, присвячене легендарній акторці Сарі Бернар.

Над "Сарою" попрацювали троє майстрів: конструктор, кравець і вишивальниця. "Сукню пошито з шовкового креп-сатину, покрито двоколірними шовковими мереживами "шантії" та розшито перламутровими пайєтками і декоровано шовковими стрічками з бантами", - пише "Сегодня".

Окрім того, для кожної зі своїх суперниць Бікмулліна приготувала по матрьошці у вигляді козака й козачки.

У якості національного сувеніру "міска" прихопила з собою дерев"яну статуетку - українку з камінцями "Сваровскі" вартістю в 1000 у.о, пише Tablo ID.

Зараз ви читаєте новину «На "Міс Всесвіт-2007" українка з"явиться у сукні, присвяченій Сарі Бернар (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі