неділя, 13 травня 2007 12:10

На "Євробаченні" сербка в чоловічому костюмі перемогла українця в жіночому (ФОТО)

На цьогорічному "Євробаченні" перемогла сербська співачка Марія Шеріфовіч. З огляду на те, що в нинішньому конкурсі брали участь відразу два "трансвестита" - данець Пітер Андерсон (Ді Кью) і український комік Андрій Данилко (Верка Сердючка), - те, що злегка мужеподібна Марія виступає в краватці та чоловічих костюмах, говорить про те, що зараз в Європі стать як ніколи неактуальна. Через зовнішній вигляд співачки в пресі раз у раз з"являються натяки на її нетрадиційну орієнтацію. Марія Шеріфовіч народилася в Крагуєвачі, 14 листопада 1984 року. Її мати - відома сербська фольклорна співачка Вєріца Шеріфовіч, а батько родом з Туреччини. Марія закінчила музичну школу в Крагуєвачі. У 2003 році вийшов її перший сольний альбом "Naj, najbolja", що ознаменувало початок її музичної кар"єри.

Марія брала участь у фестивалі Будва 2003 з композицією "Gorka cokolada", а в 2004 році з композицією "Bol do ludila" занала на цьому конкурсі перше місце. Вона вважається однією з найталановитіших виконавиць Балкан. У 2005 році Марія зайняла перше місце на Радіо Фестивалі з піснею "U nedelju". Минулого року компанією City Records був випущений її новий альбом "Bez ljubavi".

Марія Шеріфовіч упевнена, що Сербія зможе прийняти конкурс в 2008 році на вищому рівні. "У нас найбільша спортивна арена в Європі", - сказала співачка на підсумковій прес-конференції. За словами Шеріфовіч, перемога на Євробаченні має велике значення для її країни. "Для Сербії відкрито нову сторінку. І я дуже пишаюся", - сказала вона.

(За матеріалами РИА Новини, Комсомольская Правда).

Зараз ви читаєте новину «На "Євробаченні" сербка в чоловічому костюмі перемогла українця в жіночому (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі