четвер, 10 квітня 2014 15:51

На Дніпропетровщині солдат Нацгвардії поранив себе ножем у шию

На Дніпропетровщині солдат Нацгвардії поранив себе ножем у шию

Сьогодні, 10 квітня, у військовій частині 3036 Нацгвардії МВС на Дніпропетровщині 26-річний солдат поранив себе ножем у шию. Його терміново госпіталізували до міської лікарні. Причини інциденту з'ясовує слідча група військової прокуратури.

"Дійсно, вранці, у військовій частині 3036 сталася прикра подія. З незрозумілих причин старший сержант поранив себе ножем. Що це було — банальна необережність чи спроба самогубства, поки невідомо, - розповіла прес-секретар національної гвардії України Вікторія Кушнір. - Солдат пройде обстеження у психоневрологічному диспансері, адже є підозри на психічний розлад. Що могло його спровокувати — наразі сказати важко. З солдатом працюють лікарі, обставини інциденту з'ясовують слідчі".

Зараз солдат перебуває в одній із лікарень Дніпропетровська. На службу до військової частини його направили 1 квітня поточного року.

Зараз ви читаєте новину «На Дніпропетровщині солдат Нацгвардії поранив себе ножем у шию». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути