пʼятниця, 18 травня 2007 12:39

На День Києва святкового концерту на Майдані не буде

"Ми будемо робити концерт на День Києва не на Майдані Незалежності, а на Бесарабській площі. Про це ми дізналися тільки вчора", - сказала начальник Головного управління культури та мистецтв Київської міської державної адміністрації Світлана Зоріна.

Вона пояснила, що це пов"язано з політичною ситуацією в країні і, зокрема, у Києві. За її словами, оскільки змінюється місце проведення заходу, то змінюється і його програма.

Начальник управління повідомила, що тендер, оголошений міською адміністрацією на проведення святкового концерту в День Києва, не відбувся, оскільки з семи компаній лише одна подала повний пакет усіх необхідних документів.

На переконання Зоріної, компанії, які подавали заявки на участь у тендері, не поспішали надавати угоди з виконавцями, оскільки стало ясно, що День Києва не святкуватиметься на Майдані Незалежності.

"Зараз ми плануємо зробити сцену, на котрій мер буде спілкуватися з киянами, і це буде на Бесарабській площі. Короткий концерт з приводу Дня Києва також пройде на Бесарабській площі. Сценарій є, але він ще буде змінюватись", - повідомила Зоріна.

За її словами, всі інші заплановані до Дня Києва заходи відбудуться, але, можливо, буде коригуватися місце їх проведення, пише УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «На День Києва святкового концерту на Майдані не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі