Ексклюзиви
субота, 17 червня 2017 13:26

Музикант з гурту Deep Purple 19 років не грав хард-рок

Музикант з гурту Deep Purple 19 років не грав хард-рок
Музикант з гурту "Deep Purple" 19 років не грав хард-рок. ФОТО: timetorock.ru

17 червня 2016 року колишній учасник групи Deep Purple, гітарист Річі Блекмор вперше за 19 років зіграв хард-рок.

Перший виступ його відродженого колективу Ritchie Blackmore's Rainbow відбулося на фестивалі Monsters of Rock в Німеччині, а відео з виступу з'явилося на YouTube.

Група зіграла сет з 13 пісень, близько половини якого складали пісні Deep Purple, іншу частину – композиції Rainbow. Вокалістом в новому складі Rainbow став учасник чилійської групи Lords Of Black Ронні Ромеро. У колективі також грають клавішник Stratovarius Йен Йоханссон і музиканти Blackmore's Night – басист Боб Нуве і ударник Девід Кіт.

Блекмор приєднався до Deep Purple у 1968 році. Він записав з групою ряд класичних альбомів і заслужив репутацію одного з найбільш віртуозних гітаристів в рок. Покинувши Deep Purple, він в 1975 році заснував колектив Ritchie Blackmore's Rainbow. У 1997 році Блекмор переключився на фолк-рок, заснувавши групу Blackmore's Night, вокалісткою якої стала його дружина Кендіс Найт. У 2015 році гітарист анонсував відродження колективу.

Зараз ви читаєте новину «Музикант з гурту Deep Purple 19 років не грав хард-рок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі