Ексклюзиви
середа, 07 червня 2017 16:40

Музичний критик розповів, чого чекає від Atlas Weekend-2017

Музичний критик розповів, чого чекає від Atlas Weekend-2017
Atlas Weekend-2017: музичний критик розповів, чого чекає від фестивалю. Фото: 24tv.ua

Третій музичний фестиваль Atlas Weekend відбудеться в Києві на ВДНГ з 28 червня по 2 липня. Чого чекати від нього розповів музичний критик Олексій Бондаренко.

"Сподіваюся, цьогорічний Atlas Weekend витримає планку, яку собі поставив, - а саме наймасштабнішого фестивалю країни. Минулого року було багато проблем з організацією, їх мають виправити.

Фестиваль знову збирає величезну кількість українських артистів - це добре. Рівень хедлайнерів вищий за попередні роки. Це поява Kasabian та Royksopp. За їх участі Atlas Weekend виходить на міжнародний рівень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: The Prodigy стали хедлайнерами Atlas Weekend

Обов'язково відвідаю виступ британського рок-гурту Kasabian - протягом багатьох років слухаю і люблю їх музику. Швидше з цікавості піду на норвезьку електронну групу Royksopp. Залюбки послухаю канадських рокерів Three Days Grace, ніяк раніше не вдавалося потрапити на їх концерт.

Цікаво буде подивитися на оновленого Івана Дорна. Також - оцінити вживу новий матеріал "Бумбокса". Хочу відвідати виступ латвійського рок-гурту Brainstorm. Дуже сподобався їх останній концерт у Києві в листопаді 2013 року. Їм вдалося справді запалити зал.

У наступні роки на фестивалі хотів би побачити менше артистів. Але щоб їх рівень зростав. Було б чудово, якби до нас приїхали Die Antwoord, MØ, Glass Animals. А також Green Day, System of a Down", - говорить Олексій Бондаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український гурт Somali Yacht Club виступить разом зі Стінґом та Kasabian

Atlas Weekend-2017 триватиме 5 днів - це на 2 дні більше, ніж минулого року. 200 артистів виступлять на 8 різних сценах. Всього на 80 га фестивальної території розташують 30 розважальних локацій.

Хедлайнером стане британська рок-група Kasabian, яка представить свій новий альбом For Crying Out Loud, та легендарні воїни рейву The Prodigy й норвезький електронний дует Röyksopp. Також на фестивалі виступлять: Rudimental, Yellow Claw, John Newman, Three Days Grace, Nothing But Thieves, Alex Clare, "Бумбокс", The Hardkiss, Monatik, Brainstorm, Noize MC та інші.

Спеціальними подіями Atlas Weekend стануть спільні проекти з фестивалями "Джаз Коктебель", "Країна мрій", ГОГОЛЬFEST, Z-Games, Street Culture та Kiev Fire Fest.
Вперше на Atlas Weekend відбудуться музичні освітні конференціі Music Hub - панельні дискусії, лекції і майстер-класи українських і зарубіжних музичних експертів.

ONUKA та "Сальто Назад" розповіли, кого варто почути на Atlas Weekend. Вокалістка ONUKA Наталія Жижченко сказала, що цього року збирається провести на фестивалі досить багато часу.

Зараз ви читаєте новину «Музичний критик розповів, чого чекає від Atlas Weekend-2017». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі