четвер, 11 січня 2018 13:55

Морські чудовиська намагалися вбити доглядача маяка

Морські чудовиська намагалися вбити доглядача маяка
В український прокат вийшов фантастичний трилер "Атлантида" Фото: YouTube

В український прокат вийшов фантастичний трилер "Атлантида" режисера Ксав'є Жансена.

За сюжетом, на початку минулого століття на віддалений скелястий острів в південній частині Атлантичного океану прибуває корабель з метеорологом. Він повинен заступити на 12-місячну вахту. На острові, крім нього, є всього одна людина - доглядач маяка. Той одразу попереджає новачка, що вночі тут стає вкрай небезпечно. Слова чоловіка негайно підтверджуються: із настанням темряви з води виходять істоти, схожі на людей і русалок водночас. Вони намагаються вбити обох і відвоювати свій острів назад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діти прийняли грабіжника за Святого Миколая

Сюжет фільму заснований на повісті Альберта Санчеса Піньйоля під назвою "В п'янкій тиші". Тираж роману склав 150 тис. примірників. Крім того, книжку було перекладено на 37 мов.

Спочатку роль Грюнера повинен був зіграти актор Стеллан Скарсгард, але пізніше роль дісталася Рею Стівенсону. Крім нього у фільмі зіграли Аур Гаррідо, Джон Бенфілд, Девід Оукс, Бен Темпле, Іван Гонсалес.

В український прокат вийшов фільм "Фінальний портрет" американського режисера Стенлі Туччі.

Зараз ви читаєте новину «Морські чудовиська намагалися вбити доглядача маяка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі