Ексклюзиви
середа, 24 лютого 2021 00:45

Міла Куніс зіграє в екранізації бестселера

Міла Куніс зіграє в екранізації бестселера
Американська актриса з українським корінням Міла Куніс зіграє в фільмі від Netflix "Щасливі дівчатка не помирають" за романом Джесіки Нолл 2015-го. Фото: Pinterest

Міла Куніс зіграє в фільмі від Netflix "Щасливі дівчатка не помирають". Знімуть за романом Джесіки Нолл 2015-го, що став бестселером. Сценарій напише сам автор.

Журналістка з Нью-Йорка Ані Фанеллі вибудувала навколо себе ідеальну репутацію. Готується до весілля. До неї вторгаються репортери та просять розповісти про інцидент з минулого, коли ще була підлітком. Місцевий режисер знімає документальний фільм про дивні події у школі, в якій навчалась Ані, за сюжетом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відгамселили одна одну: кінозірки влаштували бійку на карантині

Режисер - Майк Баркер, який працював над серіалами "Фарго" та "Розповідь служниці".

У кінці лютого в український прокат вийде фільм з Мілою Куніс "Дати дуба в окрузі Юба". Домогосподарка мріє стати знаменитою. Її чоловік зникає. Одразу потрапляє на телебачення. Однак копи вважають, що жінка причетна до злочину, за сюжетом.

Актриса Міла Куніс має українське коріння. Народилася у Чернівцях у родині вчителя та інженера. 1991-го емігрувала в США і осіла в Лос-Анджелесі. З 2015-го заміжня за Ештоном Катчером.

Зараз ви читаєте новину «Міла Куніс зіграє в екранізації бестселера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі