вівторок, 23 липня 2019 17:45

Метт Деймон та Бен Аффлек зіштовхнуться на дуелі у фільмі Рідлі Скотта

Метт Деймон та Бен Аффлек зіштовхнуться на дуелі у фільмі Рідлі Скотта
Метт Деймон вдруге зіграє у режисера Рідлі Скотта. variety.com

Американський режисер Рідлі Скотт зніме фільм з Беном Аффлеком та Меттом Деймоном за їхнім же сценарієм. Матиме назву "Остання дуель". Разом із акторами над сюжетом працювала Ніколь Холофсенер, одна з режисерів серіалу "Секс у великому місті". В основу ляже однойменний роман Еріка Джагера.

Розповість про протистояння лицарів Жана де Карружа та Жака ЛеГрі у Франції XIV ст. Карруж повертається з війни та чує від дружини, що її зґвалтував старий друг родини — ЛеГрі. Це стає приводом для законної дуелі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квентін Тарантіно планує зняти "Вбити Білла 3"

Бен Аффлек та Метт Деймон вже працювали разом над фільмом Гаса Ван Сента "Розумник Віл Хантінг" 1997-го у якості акторів та сценаристів. Тоді отримали премію "Оскар" за найкращий сценарій.

Дві швидкісні автівки позмагаються у новому фільмі американського режисера Джеймса Метголда "Форд проти Феррарі", трейлер якого з'явився в інтернеті. У 1960-х американські інженери компанії Ford розробляють нову спортивну машину. На це в них є 90 днів. Основна мета — перемогти Ferrari, абсолютного чемпіона 24-годинних гонок на витривалість. "Це не перша війна, у якій бере участь Ford. Воюй", - каже засновник компанії Генрі Фордконструктору Керолу Шелбі. На їхню думку — головне не швидкість, а досвідчений водій. Конструктора Шелбі грає американець Метт Деймон, а британського гонщика із складним характером Кена Майлза — англієць Крістіан Бейл. Українська прем'єра стрічки відбудеться 14 листопада цього року.

Зараз ви читаєте новину «Метт Деймон та Бен Аффлек зіштовхнуться на дуелі у фільмі Рідлі Скотта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі