Ексклюзиви
понеділок, 10 червня 2019 16:56

Локі з "Месників" повернеться у серіалі, щоб вплинути на перебіг історії

Локі з "Месників" повернеться у серіалі, щоб вплинути на перебіг історії
Англієць Том Гіддстон у ролі Локі. polygon.com

Один із головних антигероїв серії фільмів за мотивами коміксів Marvel "Месники" Локі стане персонажем телевізійного серіалу студії Disney. Локі - скандинавський бог обману. Ворогує з братом Тором — богом грому, за сюжетом.

У серіалі покажуть подорожі антигероя у часі, щоб вплинути на перебіг історії людства. За єдиним презентованим кадром проекту помітно, що Локі відправиться у 1970-ті. Інші сюжетні елементи не повідомлялися.

У серії фільмів "Месники" Локі зіграв англійський актор Том Гіддлстон. Хто з'явиться в образі бога обману в серіалі, невідомо. Англієць лише озвучить оповідача історії.

До сезону увійде 6 епізодів. Як сценарист виступив Майкл Валдрон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як мають виглядати "Месники" згідно з коміксами

На роль Тора у фільмі "Месники" прослуховувався англійський актор Том Гіддлстон, який зіграв у серії стрічок його брата Локі. Окрім англійця, кастинг відвідали Ченнінг Татум, Чарлі Ганнем, Александр Скашґорд, Ліам Гемсворт, Кевін МакКідд та Юель Кіннаман. За чутками, роль Тора також цікавила Бреда Пітта та Мета Деймона. На екрані образ скандинавського бога втілив австралієць Кріс Гемсворт.

Зараз ви читаєте новину «Локі з "Месників" повернеться у серіалі, щоб вплинути на перебіг історії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі