Ексклюзиви
вівторок, 10 липня 2007 10:17

Лисий із "Вечірнього кварталу" одружився із танцівницею балету Freedom (ФОТО)

Зірка "Вечірнього кварталу" Лисий Женя Кошовий і його наречена Ксюша на прізвисько Ялта, танцівниця балету Freedom одружилися в минулої суботи.

Гуляли весілля в Дарницькому лісництві в угіддях президента Українського тижня моди Олександра Соколовського. Молодята і гості не побоялися штормового попередження, оголошеного на цей день.

Серед гостей були помічені: ведучий "Танців" Юрій Горбунов, Анатолій Борсюк з дружиною, Влад Яма, Маргарита Січкарь, Яна Клочкова, Максим Неліпа з дружиною, гонщик Олексій Мочанов, боксер Володимир Вірчис, Юрій Нікітін з Ольгою Горбачовою, партнерка Кошового по "Танцях" Катерина Трішина, продюсер "Танців" Олексій Гончаренко, господарі садиби - Олександр Соколовський і Маша Жулай. Ну і, природно, увесь "95-й квартал" на чолі з Володимиром Зеленським - з боку молодого і увесь балет "Фрідом" на чолі з Оленою Коляденко - з боку нареченої, яка там танцює.

Побратими по "Кварталу" подарували молодій парі синій холодильник, компанія "Стар Медіа" (виробник "Танців") - таку ж синю пральну машину, подружжя Неліп - гроші, Володимир Вірчис - срібні келихи, Яна Клочкова - двох плюшевих ведмежат - "молодого" і "наречену", батьки - торшер і килим в нову квартиру. Інші відмовилися признаватися, що принесли в дар.

Наречена в сукні з оголеною спиною була надзвичайно гарною, і, як не дивно, стрункою, не дивлячись на те, що Кошові ось вже декілька місяців як збираються стати батьками, пише ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Лисий із "Вечірнього кварталу" одружився із танцівницею балету Freedom (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі