понеділок, 07 червня 2010 13:14

Lipton подарував подорож до Парижа найталановитішому бандуристу країни

Користувачі сайта www.liptonart.net у рамках проекту "Вибір Lipton" відзначили найталановитішого учасника шоу "Україна має талант!-2". Фаворитом став бандурист Ярослав Джусь. Хлопець вразив майстерністю гри на бандурі, а також здатністю підбирати мелодії на слух. Відома українська художниця Євгенія Гапчинська вручила йому нагороду — подорож до Парижа на двох із відвідуванням Лувра.

- Ярослава обрали 3671 чоловік. Друге місце посіла співачка Олена Ковтун - реальна переможниця шоу "Україна має талант!-2". Її підтримали 2467 відвідувачів. Третім виявився Роман Болдузєв, за якого проголосували 858 осіб. Узагалі в опитуванні взяли участь 16 тисяч людей, - повідомляє Віра Чорнойван, бренд-менеджер ТМ Lipton.

Ярослав Джусь говорить, що поїде до Парижа зі своєю дівчиною:

- Перемога у проекті для мене була трішки неочікуваною. Про опитування дізнався від друзів. У перші дні в усіх учасників було по одному-два голоси, а в мене більше 300. Думав, це якась помилка.

Євгенія Гапчинська зізналася, що закохана в Париж.

- Чесно кажучи, ідея подарувати найталановитішій людині подорож до цього міста з'явилася саме в мене. Два дні тому я повернулася звідти. Хочу, щоб Ярослав відчув те саме, що відчула я. Гуляючи вулицями Парижа, я насолоджувалася його звуками, запахами і барвами. Песиками у картатих пальтах, гарно одягненими дівчатками, розхлябаною молоддю, насвистуванням перехожих, їхнім легким ставленням до життя. Моєю улюбленою паризькою вулицею є Монтергей. На ній продають рибу, овочі, паелью, сочевицю. Це все можна одразу ж спробувати. Улюблене місце у Парижі - булочна Поль, де я часто сиджу з чаєм у картонному стаканчику і спостерігаю за перехожими. Нагорода від Lipton - красива і чуттєва. Добре, що Lipton підтримує і заохочує талановитих людей, - вважає Гапчинська.


Зараз ви читаєте новину «Lipton подарував подорож до Парижа найталановитішому бандуристу країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі