Ексклюзиви
субота, 18 листопада 2017 21:45

Ліга справедливості: у фільмі Росію раптово назвали Польщою

Фільм виробництва DC Comics "Ліга справедливості" вийшов у світовий прокат. У російському перекладі фільму фінальна сцена розгортається не в Росії, а в Польщі.

Про цей інцидент у фільмі "Ліга справделивості" звернули увагу в Telegram-каналі "Карнавал".

"Росія в російському перекладі раптово стала Польщею. Вже вдруге у випадку з DC локалізатори відчайдушно стирають "російський слід" – в минулому році в "Бетмена проти Супермена" на ракеті замазали логотип "Роскосмосу", – йдеться у повідомленні.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У сіквелі "Фантастичні звірі і де їх шукати" гратиме Джонні Депп

В оригіналі стрічки фінальна сутичка відбувається на півночі Росії. А от в російському переклад фільму – сцена розгортається в Польщі. Фінальна сутичка в фільмі відбувається в країні третього світу, розташованої на заході Європи. Точна назва країни ніде не вказується, проте всі написи на будівлях зроблені російською.

Фільм "Ліга справедливості" режисера Зака Снайдера вийшла в російський прокат 16 листопада, а в Україні – 15 листопада. Картина розповідає про те, як Бетмен збирає команду з Чудо-жінки, Флеша, Аквамена і Кіборга, щоб протистояти лиходієві Степпенвулф.

16 листопада в прокат вийшла американська чорна комедія "Субурбікон" режисера Джорджа Клуні. Gazeta.ua пропонує свій огляд прем'єри.

Зараз ви читаєте новину «Ліга справедливості: у фільмі Росію раптово назвали Польщою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі