неділя, 28 січня 2018 19:00

Стрічка української режисерки побореться за сім нагород у Берліні

Стрічка української режисерки побореться за сім нагород у Берліні
На Берлінале працюватиме український стенд. Фото - detector.media

В рамках 68-го Берлінського міжнародного кінофестивалю українська стрічка "Коли падають дерева" Марисі Нікітюк зможе претендувати на сім нагород. Картина, прем'єра якої відбудеться в рамках фестивальної програми Panorama Berlinale, побореться за Нагороду за кращий дебют (50 тис. євро), нагороду глядацького голосування Panorama, приз журі FIPRESCI, нагорода CICAE Art Cinema, премію "Світ кіно" (4 тис. євро), премію Гайнера Карова ( 5 тис. євро), приз Екуменічного журі та від Label Europa Cinemas. Про це на своїй сторінці у Facebook повідмив продюсер Ігор Савиченко.

Фестиваль буде проходити з 15-го по 23-е лютого.

Працюватиме Український національний стенд. Головним слоганом стане традиційне #UkraineIsYourDestination.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Служив життю у таборах смерті" - Забужко поділилась особистим на врученні відзнаки Ковча

Для презентації України на кіноринку Асоціація кіноіндустрії України на замовлення Держкіно готує каталог "Українські фільми 2017/2018". У ньому буде інформація про готових картинах і тих, що перебувають у провадженні. Зараз готують оновлений каталог "Українська кіноіндустрія", в якому буде зібрана актуальна інформація про українських виробників фільмів.

Під час Берлінале відбудеться п'ять фестивальних показів і два закритих покази для професійного співтовариства.

Зараз ви читаєте новину «Стрічка української режисерки побореться за сім нагород у Берліні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі