Ексклюзиви
вівторок, 28 квітня 2015 14:03

Кустуріца зніме фільм про білоруських партизанів

Кустуріца зніме фільм про білоруських партизанів

Сербський режисер Емір Кустуріца у 2017 році почне знімати свій фільм у Білорусі. Про це він заявив сьогодні під час зустрічі з міністром культури Білорусі Борисом Свєтловим, повідомляє БЕЛТА.

"Наприкінці вересня я закінчу зйомки свого фільму "На молочному шляху", в 2016 році у мене Каннський фестиваль. Тому в 2017 році зможу приступити до зйомок фільму в Білорусі", - сказав він.

Кіностудія "Білорусьфільм" і французька кінокомпанія Cinema Soleil восени 2014 уклали меморандум про спільне виробництво повнометражного ігрового фільму "Якщо не зараз, то коли?" сербського режисера Кустуріци. Сценарій картини написаний режисером спільно з Гордоном Міхичем за однойменним романом італійського поета, письменника та перекладача Прімо Леві.

Дія у фільмі буде відбуватися під час Другої світової війни на території Білорусі. У картині розповідається про партизанську боротьбу з німецько-фашистськими загарбниками. Роман Прімо Леві написаний в 1982 році і удостоєний престижних літературних нагород Італії - премії Кампьелло та премії Віареджо.

Зараз ви читаєте новину «Кустуріца зніме фільм про білоруських партизанів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі