середа, 05 червня 2019 21:45

Ковбої, супергерої та легенда поп-музики: на які фільми піти в кіно з 6-го червня

Ковбої, супергерої та легенда поп-музики: на які фільми піти в кіно з 6-го червня
Англійський актор Терон Еджертон в ролі співака Елтона Джона, фільм "Рокетмен". pitchfork.com

6-го червня в українських кінотеатрах відбудуться прем'єри фільмів, серед яких супергеройський блокбастер, музична драма та вестерн. Пропонуємо ознайомитися з найяскравішими новинками тижня.

"Люди Ікс: Темний фенікс", реж. Саймон Кінберг. США.

Люди з паранормальними здібностями завжди були ізгоями, а тому вимушені триматися разом. Вони створили об'єднання під назвою "Люди Ікс". Тепер в їхніх руках є величезна сила. "Люди Ікс" стоять на захисті планети. Цього разу команді доведеться зіштовхнутися із складним вибором. Одна з них, дівчина Джин Грей, здобула величезну силу та перетворилася на істоту, яку називають "Темним феніксом". "Люди Ікс" не можуть дозволити, щоб неймовірна руйнівна сила була в руках однієї особи. Вони задаються питанням, що важливіше — життя одного з них, або всіх людей планети.

"Біллі Кід", реж. Вінсент Д'Онофріо. США.

Підліток Біллі зіштовхнувся із смертю батька, зникненням старшої сестри. Він живе за часів ковбоїв на дикому заході США та кожного дня бачить озброєнні перепалки. Хлопець знайомиться зі своїм тезкою - жорстоким бандитом Біллі Кідом. За головорізом полює досвідчений шериф. Хлопець разом із бандитом намагаються втекти від представника закону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Режисер показав виконавця ролі Бетмена

"Рокетмен", реж. Декстер Флетчер. Англія, США.

Сором'язливий англійський підліток віртуозно грає на піаніно та мріє стати зіркою поп-музики. З часом він перетвориться на знаменитість світового масштабу Елтона Джона. Перед цим хлопець пройде через наркотики алкоголь та безвідповідальне статеве життя.

20 червня в Україні відбудеться прем'єра американського музичного фільму "За мрією". Скромна дівчина-підліток вирішує продемонструвати свій талант на місцевому пісенному конкурсі. Це буде випробовуванням не тільки для її голосу, але і для чесності та людяності. Це режисерський дебют актора Макса Мінгелли. Головну роль виконала Ель Фаннінг.

Зараз ви читаєте новину «Ковбої, супергерої та легенда поп-музики: на які фільми піти в кіно з 6-го червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі