Ексклюзиви
пʼятниця, 19 травня 2017 14:53

Композицію переможця Євробачення-2017 переспівали українською

Композицію переможця Євробачення-2017 переспівали українською
Пісню переможця Євробачення-2017 Сальвадора Собрала переспівала українською Марина Одольська. Фото: dw.com

Пісню переможця міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017 Сальвадора Собрала Amar Pelos Dois переспівали українською мовою.

Кавер на хіт португальців записала співачка Марина Одольська. Акомпонував на гітарі Алекс Бортніков.

Відео, у якому вони виконують композицію, вона опублікувала на своєму YouTube-каналі.

Кар'єра Марини Одольської почалася з перемоги на фестивалі "Червона рута" 1995 року, коли 19-річна співачка з Кам'янця-Подільського підкорила журі своїм голосом. Після цього виконавиця у співпраці з продюсерською компанією "Територія А" представила дебютний альбом. До нього увійшли такі пісні як "Твій літак", "Біль", "Божевільна". Всього презентувала п'ять сольних платівок - "Божевільне сонце", "Марина Одольська", Duet.com.ua, "Подоляночка" та "Початок".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамалу звинуватили у провалі українського конкурсанта на Євробаченні-2017

13 травня під час фіналу Євробачення-2017 у Києві переможцем став 27-річний Сальвадор Собрал від Португалії. Наступного року ця країна вперше за історію Євробачення прийматиме міжнародний пісенний конкурс. Собрал переміг із піснею португальською "Любити за двох", яку написала його сестра Луїза.

Зараз ви читаєте новину «Композицію переможця Євробачення-2017 переспівали українською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі