Ексклюзиви
четвер, 22 квітня 2021 00:45

Книга 92-річного випадково стала бестселером

Книга 92-річного випадково стала бестселером
Онучка попросила у Twitter підтримати збірку поезій її дідуся, 92-річного шотландця Гордона. Користувачі соцмережі відгукнулися. Книга стала бестселером. Фото: Twitter

Шотландка Джессіка попросила в Твіттері підтримати її 92-річного дідуся, який опублікував свою першу збірку віршів. Книжка стала бестселером.

Збірка називається "101 вірш". 92-річний Ґордон МакКаллоу опублікував її на Amazon. Внучка також попросила залишити відгуки. Середній рейтинг там наразі 5 зірок, а відгуків біля 500. Має 365 офіційних рецензій. Одна дівчина написала, що з нетерпінням очікує, коли надішлють замовлення і вона "втече від свого телефона".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Краще збрехати, що в Україні не знімають фільми жахів, ніж показувати їх

Допис Джессіки лайкнули 281 тисяч разів. Книжку почали так швидко скуповувати, що розійшовся весь тираж. У підсумку "101 вірш" вийшов на перше місце в категорії "Поезія", і на третє місце серед найпродаваніших книг на британському Amazon. Збірка стала бестселером. Коштує 6,99 фунтів стерлінгів.

Книга включає вірші про трагічну смерть від онкології дружини Гордона, тобто бабусі Джессіки. Також власноруч створив ілюстрації.

"Я не можу не пишатися його блискучим успіхом, - каже 57-річний син автора, Вільям Мак-Каллок. - Мій тато роками писав вірші та завжди намагався їх опублікувати. До цього часу це ніколи не виходило, але мій брат у Лондоні зміг йому допомогти, і зараз книга на Amazon. Усе мистецтво - це його особисті речі. Вірші розповідають про життя моєї мами Мері, яка померла від раку близько семи років тому.

Лише вчора він роздавав примірники збірки своїм сусідам. А сьогодні в нього вже просять підписати книгу. Він тепер знаменитість. Схоже, що дійсно себе таким вважає. Відгуки читачів зробили його таким щасливим. Він просто переповнений щастям".

Королева Великої Британії Єлизавета ІІ відсвяткувала 95-річчя. Воно затьмарене сумом через смерть її чоловіка, принца Філіппа, 9 квітня, з яким вона прожила 73 роки.

Монарх святкувала цього року на самоті, насолоджуючись обідом з кількома членами своєї сім'ї.

Зараз ви читаєте новину «Книга 92-річного випадково стала бестселером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі