Ексклюзиви
понеділок, 30 вересня 2013 10:41

Киянам покажуть спражній "Бродвей" від єдиного в Україні Театру мюзикла
11

Кращі артисти унікального і єдиного в Україні Театру мюзиклу "Комільфо" покажуть найпопулярніші постановки провідних світових шкіл - Лондона, Парижа, Москви, Нью-Йорка.

Слова мюзикл і Бродвей нерозривно пов'язані. Кажеш мюзикл - думаєш Бродвей, кажеш Бродвей - думаєш мюзикл. Саме там, на цій головній театральній вулиці світу рано чи пізно з'являються все мюзикли, які завжди мали успіх у будь-якому куточку світу. І саме кияни матимуть змогу відвідати легендарний Бродвей Нью-Йорка у рідній столиці.

Грандіозне театралізоване шоу складається з фрагментів найвідоміших іноземних мюзиклів - "Romeo et Juliette", "Phantom of the Opera", "Монте Крісто", "Cats", "Mozart L'Opera rock", "Marilyn Monroe (Bombshell)".

Дуже символічними та атмосферними для унікального шоу артисти обрали рядки з твору Маяковського "Бродвей":

"Асфальт - стекло. Иду и звеню. Леса и травинки — сбриты.

На север с юга идут авеню, на запад с востока — стриты.

А между - (куда их строитель завез!) - Дома невозможной длины.

Одни дома длиной до звезд, другие – длиной до луны"

Концерт відбудеться 4 жовтня о 19:00 в Центрі культури та мистецтв МВС України, що по вулиці Пилипа Орлика, 16/12. Квитки можна придбати за посиланням.

 

Зараз ви читаєте новину «Киянам покажуть спражній "Бродвей" від єдиного в Україні Театру мюзикла ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі