Ексклюзиви
середа, 02 жовтня 2019 12:55

Кілер із Карпат: показали трейлер фільму із Жаном Рено

Кілер із Карпат: показали трейлер фільму із Жаном Рено
Фільм "Холодна кров" знімали в Крапатах. Фото: youtube.com

Показали трейлер фільму "Холодна кров" із Жаном Рено у головній ролі. Його знімали у Карпатах (національний парк "Синевир"), США та Канаді.

Світовим дистрибутором фільму є Universal, в Україні - MMD UA, повідомляє Держкіно.

Стрічка розповідає про серійного вбивцю, який влаштував собі спокійну старість у будиночку на березі мальовничого гірського озера, де він живе на самоті. Та одного разу поряд із його помешканням трапляється нещасний випадок - дівчина розбивається на мотосанях. І кілер вперше рятує чуже життя.

"Сюжет фільму зачепив мене атмосферою відчуженості. Озеро, ліс навкруги - знову самотність. Мені подобаються персонажі такого типу. Цей хлопець - найманий вбивця Генрі, такий же одинокий, яким був і Леон. Я був неймовірно вражений, побувавши в Карпатах: вони надзвичайно красиві. Під час зйомок було дуже холодно, але кожного ранку ми спостерігали магічний ліс. Усі українці, з якими ми спілкувались, дуже тепло до нас ставилися. Я справді почувався щасливим. Я сподіваюся, що ми зможемо знайти тут ще якісь нові проекти, адже країна та люди надзвичайно відкриті", - розповідає Жан Рено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі налякала фанатів худорлявістю на прем'єрі "Малефісенти"

Режисер і сценарист Фредерік Петіжан схвально відгукнувся про українських кіношників.

"Вони надзвичайно прагнуть виконати свою роботу найкращим чином. Я дуже непроста людина в роботі. Та, попри що, уся команда працює дуже злагоджено. Частину фільму ми знімали на березі карпатського озера Синевир. Пейзажі в цих місцях ідеально збіглися з тими, що я собі уявляв, працюючи зі сценарієм. Враження від цих місць не зіпсували навіть тривалі морози", - зазначив Петіжан.

У фільмі також знялись Сара Лінд, Девід Гясі, Ігор Цишкевич, Джо Андерсон. В український прокат фільм вийде 17 жовтня.

Прем'єри кінострічок у жовтні вражатимуть оновленими сюжетами старих фільмів і продовженнями давно відомих історій. Gazeta.ua створила добірку найочікуваніших кінопрем'єр цього місяця.

Зараз ви читаєте новину «Кілер із Карпат: показали трейлер фільму із Жаном Рено». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі