Ексклюзиви
четвер, 16 листопада 2017 21:45

Картину Брітні Спірс продали за $10 тис.

Співачка Брітні Спірс взяла участь у благодійному аукціоні, присвяченому жертвам недавньої стрілянини в Лас-Вегасі.

Артистка виставила на торги свій малюнок. На ньому був зображений сад зірки. Картину придбав літній шанувальник Спірс за $10 тис., повідомляє Rolling Stone.

На опублікованих нижче кадрах відображено, як Брітні Спірс малює картину, яку пізніше виставить на аукціоні. За словами артистки, квіти - це символ початку нового життя.

Торги відбулися в Лас-Вегасі. У заключній промові співачка вшанувала пам'ять жертв стрілянини і назвала "Місто гріхів" своїм другим домом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брітні Спірс відтворила сексуальний образ своєї юності

Малюнок Спірс купив колишній ведучий телешоу Lifestyles of the Rich and Famous Робін Ліч. Всі гроші, виручені з торгів, пішли в фонд допомоги постраждалим від стрілянини в Лас-Вегасі.

Автор: Instagram
  Малюнок Спірс купив колишній ведучий телешоу Lifestyles of the Rich and Famous Робін Ліч
Малюнок Спірс купив колишній ведучий телешоу Lifestyles of the Rich and Famous Робін Ліч

1 жовтня 64-річний Стівен Педдок з вікна свого номера в готелі Mandalay Bay відкрив вогонь по відвідувачах концерту кантрі-музики. Жертвами вбивці стали 59 осіб, понад п'ятсот отримали поранення. Злочинець встиг застрелитися до того, як до нього в номер увірвався спецназ.

Співачка Брітні Спірс знову оконфузилась у Вегасі. Зірка під час виступу на сцені не втримала пишний бюст у спокусливому бюстгальтері. Комедійна актриса Емі Фулер, яка була в цей час у залі, підтримала подругу аплодисментами.

Зараз ви читаєте новину «Картину Брітні Спірс продали за $10 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі