Ексклюзиви
вівторок, 10 квітня 2018 15:23

З почерків легендарних музикантів зробили шрифти
7

Фото: 24tv.ua
Шрифт Девіда Боуї
Нотатки Девіда Боуї
Шрифт Леннона
Нотатки Леннона

На основі почерків легендарних музикантів Курта Кобейна, Джона Леннона і Девіда Боуї створили шрифти.
Проект з'явився на платформі Songwriters Fonts.
Його автори Жюльєн Сенс і Ніколя Дамьен використовували оригінальні зразки листів і нотаток музикантів. Відзначають, що розроблені шрифти призначені виключно для особистого користування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 13 знаменитостей, які заробляють мільйони після смерті

"Створили їх, щоб надихати музикантів, – сказав Ніколя Дамьен. - Написання власних текстів почерком талановитих авторів допомагає уяві розвиватися. Відчувати себе Боуї, Кобейном, або Ленноном – це, звичайно, ілюзорно, але саме в цьому вся суть Можливо, змотивує для творчих акцій. Але в основному я думаю, що люди використовують ці інструменти для написання белетристики фанів".


26 невідомих негативів із культовим виконавцем групи The Beatles Джоном Леннономзнайшли у смітті. Фото екс-соліста 30 років пролежало в купі непотребу. Зроблені були знімки 1970 року. Їх передали в Музей історії The Beatles у Ліверпулі. Експерт Даррен Джулієн зазначив, що вартість таких негативів може скласти близько 10 тисяч фунтів стерлінгів.

Зараз ви читаєте новину «З почерків легендарних музикантів зробили шрифти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі