Ексклюзиви
пʼятниця, 27 квітня 2007 10:35

Індійський суд видав ордер на арешт Річарда Гіра

Індійський суд видав ордер на арешт голівудського актора Річарда Гіра по звинуваченню в непристойній поведінці. Суддя Дінеш Гупта ухвалив, що Гір і популярна індійська кіноактриса Шилпа Шетті, яка брала участь в "розпусному акті", повинні бути арештовані і покарані.


Ініціатором позову, розглянутого в юридичному магістраті Джайпуру, столиці штату Раджастхан, став житель цього міста Пунам Чанд Бхандарі, який вважає вчинок голлівудської зірки антиморальним.

Приводом для видачі ордера на арешт став поцілунок Річарда Гіра  індійській актрисі в середині квітня, коли в Делі проходила акція на підтримку кампанії проти СНІДу, ведучими на якій виступили Гір і Шетті.

Знімки поцілунку Гіра та Шетті, надруковані у всіх провідних газетах, викликали в Індії хвилю обурення серед захисників традиційних моральних засад. Демонстрації протесту активістів організацій індуїстів прокотилися по ряду міст. У Нью-Делі і в Мумбаї вони супроводжувалися спалюванням опудал Гіра і Шетті.

У заявах, поширених учасниками акції, дії актора характеризувалися як "волаюча наруга" над індійською етикою і культурою. Сама Шилпа Шетті вважає, що нічого серйозного або непристойного, допущено не було. Весь епізод був "не більше ніж жартом", пише Factnews.
Зараз ви читаєте новину «Індійський суд видав ордер на арешт Річарда Гіра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі