четвер, 17 травня 2007 11:54

Художники Нижнього Новгороду роздяглися за прикладом Спенсера Тьюніка (ФОТО)

Сьогодні в Нижньому Новгороді відбудеться відкриття арт-проекту "У повний зріст". Художники, актори, фотографи і модельєри Нижнього Новгороду виставлять свої роботи на власних голих тілах. "У зв"язку з патологічною відсутністю виставкового простору в місті", - коментують учасники проекту.

В рамках проекту "У повний зріст" кращі фотографи Нижнього Новгорода провели тотальну фотосесію і відобразили цей акт на плівку. На фотографіях зображені художники, що виставляють свої роботи на власних голих тілах. На відкритті можна буде побачити фотографії "в повний зріст" розміром 75см х180см, а також - самі твори, познайомитися з їхніми авторами і стати учасниками перформанса "Наша відповідь Спенсеру Тьюніку".

Нагадаємо, що на початку травня а головній площі Мехіко американському фотографові Спенсеру Тьюніку одночасно позували більше 18 тисяч голих мексиканців, повідомляє Сайт для нижегородцев.

Зараз ви читаєте новину «Художники Нижнього Новгороду роздяглися за прикладом Спенсера Тьюніка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі