Ексклюзиви
четвер, 30 березня 2017 14:00

Художник висиджує яйця

Художник висиджує яйця
Абрахам Пуаншеваль у дитинстві мав власну курку Фото: dailymail.co.uk

У Національному музеї сучасного мистецтва в Парижі ажіотаж викликала робота 44-річного художника Абрахама Пуаншеваля. На очах у публіки чоловік висиджує яйця, доки не вилупляться курчата. Про це повідомляє Daily Mail.

Перформанс триватиме 21-24 дні. Стільки необхідно, щоб з'явилися курчата. Художники сидить на пластиковому сідалі. Під ним, у скляній ємності, знаходиться десяток яєць. Щоб утримувати тепло, художник загорнувся в товсту ковдру. З перших годин виставки-експерименту художника оточила юрба відвідувачів.

Пуаншеваль щодоби на 30 хвилин залишає сідало. Тому деякі сумніваються, що він висидить курчат. Також температура його тіла нижче, ніж у справжньої квочки чи в інкубаторах. Та художник запевняє, що сидить на спеціальній імбирній дієті. Вона має допомогти підтримувати температуру тіла на позначці 37°.

"Я ніколи не був так безпосередньо близько до громадськості раніше. Зазвичай я всередині чогось. Але все буває вперше", - каже Абрахам Пуаншеваль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Глядачам покажуть перфоменс падіння Вавилонської вежі

Батьку художника Крістіану здавалося, що він дивиться на свого сина по телевізору. Хоча той сидів у скляному кубі. Крістіан розповів, що син у дитинстві мав власну курку. Вирішив, що всіх майбутніх курчат від своєї улюблениці поселить на своїй фермі на заході Франції.

Російська художниця 29-річна Юлія Горіна створює мініатюрні прикраси у формі казкових птахів. Унікальні брошки, сережки і шпильки для волосся робить з тканини, перлин, паєток і стразів.

Зараз ви читаєте новину «Художник висиджує яйця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі