середа, 30 грудня 2020 07:06

Художній вимисел набагато важливіший за правильність теорії: культовий фільм про машину часу

Художній вимисел набагато важливіший за правильність теорії: культовий фільм про машину часу

Один з ранніх фільмів про подорож у часі - "Назад у майбутнє" (1985) Роберта Земекіса. Його радить подивитсяи кінооглядачка Мар'яна Янкевич усім охочим до цієї теми.

"Це трилогія. Шикарний фантастичний фільм з крутою акторською грою. Це кіно про машину часу. Хоч там багато є нестиковок, які мене в дитинстві турбували. Але тут працює правило, що художній вимисел набагато важливіший за правильність теорії. Цей фільм зацікавив подорожами в майбутнє і тим, я впливають наші вчинки на наше майбутнє. Режисер у цій трилогії переносить своїх героїв у різні реальності. Дуже цікаво за цим спостерігати. Це один з флагманів фільмів про подорожі в часі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наївне і красиве нуарне фентезі: поради кінооглядачки

Це історія про підлітка, який випадково потрапив із 1985 в 1955 рік. Він зустрічає там своїх батьків, учнів середньої школи, й випадково стає об'єктом закоханості своєї юної майбутньої матері. Хлопець мусить компенсувати завдану шкоду історії, примусивши своїх батьків покохати одне одного, а також він має знайти спосіб повернутися назад у 1985 рік", - коментує кінооглядачка.

"Назад у майбутнє" (англ. Back to the Future) — культовий американський фантастичний пригодницький фільм режисера Роберта Земекіса та виконавчих продюсерів Стівена Спілберга, Френка Маршалла та Кетлін Кеннеді. Прем'єра відбулася 3 липня 1985 року в США і Канаді.

На 1 серпня 2020 року фільм займав 35-у позицію у списку "250 найрейтинговіших фільмів IMDb".

Зараз ви читаєте новину «Художній вимисел набагато важливіший за правильність теорії: культовий фільм про машину часу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі