Ексклюзиви
четвер, 02 серпня 2018 21:45

Халати, мечі і батоги: реквізит з культових фільмів продадуть на аукціоні
5

Експонати з відомих фільмів продадуть на аукціоні.
Фото: cornel1801.com
Експонати з відомих фільмів продадуть на аукціоні.
Експонати з відомих фільмів продадуть на аукціоні.
Експонати з відомих фільмів продадуть на аукціоні.
Експонати з відомих фільмів продадуть на аукціоні.

У Лондоні проведуть масштабний аукціон, де продаватимуть речі, які використовували під час зйомок культових кінострічок.

Зокрема серед лотів буде прощальна записка Рози з фільму "Титанік", ховерборд Марті Макфлая з фільму "Назад у майбутнє-2", костюм Джонні Деппа з фільму "Едвард руки-ножиці", халат Бреда Пітта в ролі Тайлера Дердена з "Бійцівського клубу", пише The Telegraph.

Із серії фільмів про пригоди Індіани Джонса планують продати батіг та капелюх-федору.

Найдорожчим лотом аукціону є куртка, яку носив виконавець ролі Хана Соло Харрісон Форд у фільмі "Зоряні війни: Імперія завдає удару у відповідь" 1980 року. Очікують, що її придбають не менш ніж за 1 млн. фунтів стерлінгів - приблизно 35, 5 млн грн.

З-під молотка планують віддати й шолом штурмовика з перших "Зоряних воєн", який оцінюють в 60 тис. фунтів стерлінгів, а також аналогічний шолом з останньої частини кіноепопеї "Останній джедай", за який сподіваються виручити близько 50 тис. фунтів стерлінгів.

Світловий меч, що належить Енакіну Скайвокеру з фільму "Помста ситхів" має зібрати ставки до 100 тис. фунтів стерлінгів.

Аукціон буде проводитися в лондонському кінотеатрі BFI Imax, де предмети виставлять на загальний огляд з 6 по 20 вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зоряні війни": встановлять пам'ятник легендарному персонажу

У старій хлібниці знайшли невиданий запис співака Девіда Боуї. Його забракувала студія звукозапису. Пісня називається I Never Dreamed - "Я і не мріяв". Це найбільш ранній із відомих записів відомого музиканта, що був зроблений 1963-го. Його виставили на аукціон із вартістю 10 тис. фунтів стерлінгів.

Зараз ви читаєте новину «Халати, мечі і батоги: реквізит з культових фільмів продадуть на аукціоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі