Ексклюзиви
вівторок, 05 листопада 2013 09:16

Головну нагороду першої музичної премії YouTube вручили денс-поп гурту з Південної Кореї

Головну нагороду першої музичної премії YouTube вручили денс-поп гурту з Південної Кореї
Кліп "I got a boy" Girls' Generation. Кадр: YouTube

Відеохостинг YouTube вручив у Нью-Йорку свою першу музичну премію YouTube Music Awards. Кращим музикантом року був визнаний Емінем, а нагороду за краще відео вручили південнокорейської групі Girls' Generation за кліп "I Got A Boy". Про це повідомляється в блозі інтернет-компанії.

Всього у премії було шість номінацій. Так, проривом року був визнаний американський дует Macklemore & Ryan Lewis. За останні 12 місяців їх кліпи показали найбільший ріст популярності. У номінації "Відгук року" перемогло спільне відео скрипальки з США Ліндсі Стірлінг і групи Pentatonix "Radioactive". Як пояснили організатори премії, на основі їх ролика були зняті найкращі ремікси, кавер-версії та пародії.

Феноменом року був названий кліп американки Тейлор Свіфт "I Knew You Were Trouble". Її ролик зібрав найбільше число відгуків відвідувачів YouTube. Самим інноваційним кліпом був визнаний кліп "See Me Standing ft . Alexandra Govere" музиканта з США DeStorm.

Лауреатів премії вибирали користувачі інтернету, голосуючи за номінантів, яких оголосили за два тижні до вручення нагород. Церемонія вручення транслювалася в прямому ефірі в інтернеті. Нагорода YouTube Music Awards була виконана у вигляді фірмової червоної кнопки "Play". Під час заходу пройшли виступи таких артистів, як Леді Гага, Емінем, Arcade Fire, Walk Off the Earth.

Зараз ви читаєте новину «Головну нагороду першої музичної премії YouTube вручили денс-поп гурту з Південної Кореї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі