середа, 13 серпня 2008 08:42

Голлівуд зніме свою версію "Людини-амфібії"

Кіностудія Stone Village Pictures придбала права на екранізацію знаменитого твору Олександра Беляєва "Людина-амфібія". Планується, що виробництво романтичної драми доручать продюсерові Жені Кокотусі, котрому належить ідея створення стрічки.

В свою чергу власник кіностудії Скот Штейндорф зазначив, що елементи наукової фантастики залишаться на другому плані, поступившись центральним місцем любовної історії. В той же час картина поєднуватиме в собі риси таких популярних фільмів, як "Форест Гамп" і "Сплеск".

Сюжет роману "Людини-амфібії", написаної в 1928 році, розповідає історію аргентинського хірурга Сальватора, який вставляє вмираючій дитині зябра молодої акули. Дитина виживає, проте довго існувати без води він не може. Життя хлопчика на ім"я Іхтіандр змінюється, коли він рятує дівчину, яка тоне в морі.

Продюсер також планує найняти сценариста, який підготує адаптований переклад книги Беляєва англійською мовою для подальшої публікації. Повідомляється також, що за мотивами книги буде видана серія коміксів.

У 1962 році на екрани вийшов однойменний науково-фантастичному роману Беляєва фільм. Не дивлячись на те, що радянське кінематографічне керівництво віднеслося до задуму режисера Володимира Чеботарьова з великим скепсисом, стрічка мала величезний успіх і перетворилася на справжній блокбастер.

Кіностудія Stone Village Pictures останньою роботою якої стала екранізація твору Габріеля Гарсія Маркеса "Любов під час холери", також заявила про свій намір зняти фільм "Майстер і Маргарита" за романом Михайла Булгакова, повідомляє The Hollywood Reporter.

Зараз ви читаєте новину «Голлівуд зніме свою версію "Людини-амфібії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі