пʼятниця, 18 серпня 2017 21:45

Герой Самуель Л. Джексона протидіє білоруському диктатору, про вірус Петя зняли мультфільм - найцікавіші кінопрем'єри

17 серпня в український прокат вийшов бойовик "Тілоохоронець кілера" з Райаном Рейнольдсом та Семюелом Л. Джексоном у головних ролях та перший мультфільм, присвячений емоджі, "Емоджі Муві".

"Тілоохоронець кілера"

Герой Райана Рейнольдса − Майкл Брайс − випорожнюється в пластикову пляшку, сидячи в своїй автівці. Потім ліниво встає й направляється у будівлю, щоб забрати клієнта. Він − тілоохоронець. Повільний інтроверт не любить діяти імпульсивно. Колись був охоронцем вищого класу, але одна помилка − й він змушений пересісти з Ягуара на Форд. Брайсу доведеться охороняти справжнього кілера, який колись вбив його клієнта. Інтерпол уклав угоду з Даріусом Кінкейдом (Семюел Л. Джексон) − професійним вбивцею, який володіє унікальною інформацією. Його потрібно доправити до Гааги неушкодженим, щоб він дав свідчення проти білоруського тирана Владислава Духовича. Кінкейд − імпульсивний, впевнений, діє швидко, не вагаючись.

Чому варто дивитись

 

Режисер Патрік Г`юз підібрав зірковий акторський склад. Окрім двох головних героїв, дружину Кінкейда Соню зіграла Сальма Гайєк, а головного злодія − Гарі Олдман. До того ж, Семюел Л. Джексон погодився на роль через участь у зйомках Рейнольдса: "Райан вже брав активну участь в проекті, тому коли виплило моє ім`я, це здалось логічним. Мені подобається спостерігати за Райаном. Я подумав, що буде прикольно, в нас прекрасні стосунки, й ми зможемо створити чудових персонажів".
Фільм − справжня подорож Європою. Зйомки проходили в Болгарії, Нідерландах, Англії. Улюблена сцена художника-постановника Де Розаріо − бійка в барі, під час якої Кінкейд та Соня познайомились. Для цієї сцени Де Розаріо з нуля побудував бар "Кукарача".
Стрічка дуже динамічна й сповнена екшну. Продюсери найняли одного з найбільш відомих координаторів трюків у Голівуді − Грега Пауелла, який працював над стрічками "007: Координати Скайфол", "Месники: Ера Альтрона" та над фільмами про Гаррі Поттера.

"Емоджі Муві"

Після вдалого запуску "Лего. Фільм" та "Лего Фільм: Бетмен" Голівуд вирішив розповісти глядачеві про життя емоджі − обличчя, які можна використовувати у смартфонах, щоб передати свій настрій. Всього є більше 1200 смайлів. Глядач потрапляє у місто СМСковіль, де проживають емоджі. У кожного з них своя робота: вони мають точно відтворювати відведені їм емоції. Танцююча дівчина має танцювати, усміхнений смайлик має постійно посміхатись тощо. Це все для того, щоб хлопець Алекс, в телефоні якого знаходиться СМСковіль, міг отримати найкращі емоджі, які він часто використовує у спілкуванні.

У містечку є свої герої − смайлики, які Алекс використовує найчастіше. В них є доступ на закриті вечірки з зірками цього бізнесу. Але також є лузери − ті емоджі, яких вже давно не використовували.

Смайл Геник відрізняється від інших жителів СМСковіля. Хоча він відповідає за емоцію "тю" й має бути байдужим до всього, може відтворити будь-який інший смайл. Одного разу Алекс натиснув на його іконку в смартфоні, але замість "тю" отримав дивне зображення. Голова міста − пані Смайла вирішила, що у Геника збій коду, тому відправляє ботів вбити його. Втікаючи, він знайомиться з колись популярним емоджі Дай п`ять. Вони разом прямують до дівчини-хакера, яка зможе полагодити код. За її словами, для цього потрібно дістатись "хмарки".

Чому варто дивитись

 

Це перший мульфільм, повністю присвячений емоджі. Стрічка дуже актуальна й зрозуміла сучасному глядачеві. Тут й Інстаграм, й Youtube, і популярні ігри-додатки, наприклад, Just Dance. Герої зустрічають Тролів, Спам, Троянського коня та навіть вірус Петю. Режисер Ентоні Леонідс в інтерв`ю виданню New York Times сказав, що придумав цей фільм, коли задався питанням: "А які іграшки зараз найбільш популярні?".

Зараз ви читаєте новину «Герой Самуель Л. Джексона протидіє білоруському диктатору, про вірус Петя зняли мультфільм - найцікавіші кінопрем'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі