Ексклюзиви
вівторок, 04 грудня 2018 13:00

Француз здивував українців піснею для Євробачення-2019

Француз здивував українців піснею для Євробачення-2019
Поль Манандиз представив пісню для українського відбору Євробачення-2019. Фото: stb.ua

Французьський співак Поль Манандиз представив україномовну пісню "Про що мовчить моє серце" для участі в Національному відборі на Євробачення-2019.

"У кожного з нас є серце. Воно б'ється і людина живе. Воно слухає, любить, мовчить, тремтить. Відчуй, що у тебе всередині. Послухай своє серце. Воно хоче говорити з тобою. Слухай, що воно тобі каже. Серце ніколи не обдурить тебе", - йдеться в описі пісні на Youtube-каналі співака.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення в Ізраїлі під загрозою зриву

Поль Манандиз (Paul Manandise) - народився у Брюсселі. Коли йому виповнилося 20 років, переїхав до Парижу, де розвивав свій талант, співпрацюючи з різними компаніями звукозапису. 2014-го одружився на українці, а 2015-го - вони переїхали в Україну. Висував свою кандидатуру, щоб з піснею War is lonely представляти Україну на пісенному конкурсі Євробачення-2017, однак не пройшов відбір.

Болгарія відмовилася від участі у пісенному конкурсі "Євробачення-2019". На цей крок пішли заради скорочення бюджетних витрат. 2017-го Крістіан Костов, який виступав за Болгарію, зайняв на конкурсі 2 місце - цей результат став найкращим для країни, яка брала участь у музичному змаганні з 2005-го.

Зараз ви читаєте новину «Француз здивував українців піснею для Євробачення-2019». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі